Världens vackra hantverk

Bloggen tar en vändning


skrivet den 19 jun av Admin, klockan:14:10
Nu har jag inte skrivit på ett tag. Anledningen till detta är att jag varit ute och rest i några månader. Jag har fått en massa inspiration från de olika länderna som jag besökte och jag ska försöka samla lite intryck om de olika hantverken jag såg under min resa. Jag ska även skriva lite om vad jag tycker om olika hantverk som man kan köpa på sin semester. Jag tror det kommer bli några roliga inlägg att skriva och jag hoppas att det kommer bli roligt att läsa med. Jag har rest runt nästan hela vårt jordklot så jag kommer skriva lite om de olika platserna som jag besökte och vad för unika hantverk man kunde köpa där. Så att bloggen blir så levande som möjligt så kommentera gärna om ni har egna erfarenheter som ni vill berätta om eller om ni tycker jag skriver något som inte stämmer. Det är mina intryck jag kommer skriva om och de kan skilja sig markant i jämförelse med andras intryck.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt