Världens vackra hantverk

Hantverk i Kenya


skrivet den 27 jun av Admin, klockan:14:50
Afrikanska hantverk är mina favorithantverk. Till och med deras skräphantverk skulle passa in i vilket hem som helst. Eftersom mitt hem är inrett i svart och vitt så passar afrikanska hantverk perfekt. De flesta av deras hantverk är helt svarta eller har svart som grundfärg. Jag köpte faktiskt lite för mycket hantverk när jag var i Kenya. Var tvungen att köpa en ny väska för att få plats med allt och det innebär runt en tusenlapp extra i avgift när jag flög hem. Hantverken blev då lite dyrare men fortfarande väldigt mycket billigare än vad de hade kostat i en butik i Sverige. Jag älska de afrikanska sköldarna och ett par sådan blev det. Jag ville köpa en jättesköld men det hade jag aldrig fått med mig hem. På grund av deras vackra hantverk så hade jag funderingar på att bosätta sig i Kenya. Tänk att få inreda ett helt hem med deras vackra huvuden och sköldar. Tyvärr har jag inte råd att flytta men kanske om jag vinner på lotto nästa vecka.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt