Världens vackra hantverk

Min andra granne i Filippinerna


skrivet den 15 dec av Admin, klockan:09:30
Jag har en annan granne här i Filippinerna också som flyttade hit för inte så länge sedan. Jag ser hennes balkong när jag tittar ner från min balkong och det som är så intressant med henne är att hon stickar varje dag. Och det är det ju säker många som gör i Sverige, även om det inte är så många som gör det i min generation men jag har då inte sett någon som gör det i Filippinerna. Det ser lite roligt ut när man ser någon som stickar i över trettio graders värme. Men det ser helt klar avkopplande ut. Det är bara det att man på något sätt inte får ihop stickning med Filippinerna för jag tror inte att det direkt är någon här som stickar. Det är sällan man behöver ha något varmt på sig eftersom temperaturen här är mild året runt.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt